Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Chiproses

*Kinderopvanghotel

*Beach & Surf Club

365 dagen per jaar geopend

Kinderopvang met plezier in één van onze kinderdagverblijven

Het Hotel is een ruim statig pand, een groot hoekhuis met een geweldige tuin, wonen jullie hier ook?

Het lijkt nl helemaal niet op een regulier kinderdagverblijf ?

Nee hoor wij wonen hier niet. Het gezellige ruime hoekhuis is een heerlijk

kinderdagverblijf waar uw kind in alle rust kan opgroeien en met alle zorg en warmte omringd wordt.Sfeervol ,fantasievol ingericht en heeft een heerlijke veilige voor en achtertuin waar naar hartelust gespeeld kan worden.

Het Chiproses 24/7 Kinderopvanghotel is een heus kinderdagverblijf, hoewel de opvang in een huiselijke knusse woonomgeving wordt verzorgd ,is hier geen sprake van gastouderopvang.

Wat bedoelen jullie precies met een Kinderopvanghotel?

Chiproses biedt kwalitatieve en hoogwaardige kinderopvang in een huiselijke omgeving.Chiproses biedt 7 dagen per week en 365(6)dagen per jaar kinderopvang aan .Verzorging zoals uw kindje het thuis gewend is.

Wij gebruiken het woord Hotel om onze gastvrijheid, onze unieke service, onze persoonlijke aandacht en flexibiliteit te benadrukken.

Kinderopvang waar uw kind zich thuis voelt.Uw kind is onze gast.

Heb ik recht op kinderopvangtoeslag ?

Jazeker. Via de pagina www.toeslagen.nl kunt u uw kinderopvangtoeslag berekenen voor 2020.

Het is van groot belang dat u bij uw aanvraag het juiste type opvang met het juiste registratienummer vermeldt (KDV gebruikt u voor dagopvang en BSO voor buitenschoolse opvang en u kiest de juiste locatie waar uw kindje komt/kinderen komen)


Adresgegevens van onze Kinderopvang locatie's en registratienummers:

*Chiproses Kinderopvanghotel

KDV (eventueel met Pre pre school(peuterspeelzaal) registr nr:170483745.

Goudbaard 88

4625 GC Bergen op Zoom


*Chiproses Kids Beach Club

KDV 212427908 (met peuterspeelzaal) registr nr:212427908

Vogelaar 3

4617 LG Bergen op Zoom


*Chiproses Kids Surf Club

KDV (met peuterspeelzaal) registr nr:309221237

VSO/BSO registr nr :668606502

Vogelaar 1-2

4617 LG Bergen op Zoom

Heeft u vragen (of bijvoorbeeld hulp nodig bij uw aanvraag) dan kunt u

contact opnemen met onze administratie.

Telefoon 0164-85 55 17 (Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9-17 hr.)

email [email protected]


Als jullie zo flexibel zijn en 365 dagen per jaar geopend dan zijn er vast veel verschillende pedagogisch medewerksters, dus wisselende gezichten voor de kinderen?

Nee zeker niet! Er zijn altijd vaste pedagogisch medewerksters (kidsmanagers)op vaste dagen en tijden.Het is heel belangrijk dat uw kind persoonlijke aandacht, warmte, geborgenheid krijgt van een medewerkster (kidsmanager) die hij/zij kent en herkent .Wij streven naar 1 op 1 aandacht. U kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg en opvang voor uw kind van 0 jaar tot 13 jaar. Kijkt u bij Het team .

We willen graag een kijkje komen nemen en kennismaken kan dat?

Natuurlijk! Wij nodigen u , van harte, uit om onder het genot van een hapje/drankje de sfeer te proeven en kennis te maken met onze staf en onze service & werkwijze.

Wij streven naar optimimale veiligheid.Daarom is het niet mogelijk om zomaar in en uit te lopen in ons Chiproses Kinderopvanghotel .Wij maken graag een kennismakingsafspraak met u. Kijkt u bij Aanmelden en dan? & Contact.


Als ik flexibele opvang nodig heb kan ik mijn kind(eren) dan ook brengen?

Natuurlijk kan dat.U kunt dan kiezen voor het afsluiten van een flexibele overeenkomst.

(min 35 uur per maand, geldt ook bij een vaste overeenkomst). U kunt dan ,in overleg, uw flexibele momenten, inplannen.


Ook als u een wisselend rooster heeft dan kunt u een flexibele plaatsingsovereenkomst afsluiten. Wij zijn op de hoogte van het feit dat roosters pas laat bekend kunnen zijn en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Mag ik mijn kind halen en brengen wanneer ik wil?

In overleg is dat mogelijk.Tussen 6:00 uur 's morgens en 22:00 uur 's avonds is de dag opgedeeld in momenten van 2,5 uur. Halen en brengen kan , mits overlegd met de afdeling planning, op alle tijdstippen plaatsvinden. De afdeling planning zal met u afstemmen dat uw kind zo veel mogelijk gehele (spel-leer)momenten afrondt. Het is voor de kinderen niet leuk als activiteiten niet gezamenlijk afgerond kunnen worden.


Mag ik tussendoor mijn kind(eren)even komen knuffelen (bijv tijdens mijn pauze) en/of voeden?

Natuurlijk ,in overleg met de leiding bent u van harte welkom. Als u wilt voeden kunt u in alle rust, samen met uw baby, in de babykamer of babylounge vertoeven .Rust , ritme en regelmaat zijn de toverwoorden.


Wat houdt jullie haal en brengservice in?

Op uw verzoek , en indien mogelijk op het moment van uw aanvraag, kunnen wij uw kind(eren) halen en brengen in de regio Bergen op Zoom.Tarief op aanvraag.


In principe brengt u zelf uw kind(eren) naar de locatie waar uw kind(eren) wordt/worden verwacht.

Heeft u meerdere kinderen die op verschillende locaties worden verwacht dan bieden wij u, in overleg, en met uw toestemming, onze haal en brengservice.


Als uw kind gebruik maakt van de Chiproses voor en naschoolse opvang in de regio Bergen op Zoom dan brengen/halen wij uw kind (eren)altijd op naar/van school. Deze service is bij BSO opvang inbegrepen.

Wat als mijn kindje echt ziek is en koorts heeft ?

Neemt u dan contact op met ons team en zij zullen u verder adviseren .


Als ik mijn kind(eren) kom halen of brengen hoe verloopt de overdracht ?

Onder het genot van een kopje koffie/thee nemen wij graag de dag met u door.

U kunt uw vragen stellen en wij nemen het dagboekje met u door.

Uw kind krijgt als gast van ons hotel een eigen tasje voor zijn /haar spulletjes/ en een dagboekje.Het persoonlijk contact met u als ouder/verzorger is voor ons van groot belang om de kwaliteit en service te bewaken/te waarborgen.


Ik ben (net) zwanger zal ik ons kindje dan nu al aanmelden ?

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Als u een mooi en veilig plekje voor uw kindje wilt reserveren adviseren wij u een kennismakingsafspraak met ons in te plannen.Na de rondleiding bespreken uitgebreid met u uw wensen onder het genot van een kopje thee (of koffie).

U wilt natuurlijk alles goed geregeld hebben voordat u gaat bevallen en wij werken daar graag aan mee.Als u na de kennismaking en akkoord offerte een plaatsingsovereenkomst afsluit krijgt u van ons het Baby(Ver)Wenarrangement cadeau!

Voor en na de bevalling heerlijk genieten van alle mooie momenten !


Wat is jullie pedagogisch beleid?

Een exemplaar van ons Pedagogisch Beleidsplan ligt voor u ter inzage. Hierin vindt u onze visie omtrent hoogwaardige zorg en pedagogisch beleid en hoe daar mee om te gaan in de praktijk.


Maken jullie foto's en /of filmen jullie ons kind?

Alleen met uw goedkeuring. Voor klanten zie onze huisregels deze ontvangt u bij uw overeenkomst. Uiteraard zullen wij tijdens het kennismakingsgesprek ook ons foto, internet, Sociaal media beleid aan u uitleggen/toelichten.


Hebben jullie ook een Peuterspeelzaal?

Jazeker.Wij verwijzen u naar de Chiproses Kids Beach Club en Pre pre school pagina.


Wat organiseren jullie aan activiteiten bij de naschoolse opvang? (BSO)

Chiproses biedt naast dagopvang ook voor en naschoolse opvang aan.

Eenmaal uit school opgehaald gaan we eerst met elkaar een kopje thee of glaasje sap drinken na de drukke schooldag. Daarna mogen de kinderen zelf een activiteit kiezen

en is het o.a.mogelijk om lekker bij te komen en te loungen.

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar beschikken we over een ruim activiteitenaanbod. Denkt u bijvoorbeeld aan workshops op het gebied van sport, spel, dans,theater, kunst, cultuur, natuur, koken, muziek(les),huiswerkbegeleiding en nog veel meer.

We gaan uiteraard ook veel op pad ( met uw toestemming), (vrij) zwemmen , naar het bos/strand/kinderboerderij, naar de bibliotheek, naar de speeltuin, sporten, musea, theater,bioscoop, noem maar op.

Kortom genieten, leren, spelen, ontspannen ,ontdekken !

En ook in de vakantie's is uw kind de hele dag van harte welkom .

Leest u ook verder op de Chiproses Kids Surf Club pagina.


Voldoet jullie Kinderopvanghotel aan alle (veiligheids)eisen?

Ja uiteraard, veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel.

Het mooie pand en de tuin(en) ,aan de Goudbaard 88 ,is/zijn volledig aangepast, zodat het voldoet aan de allerlaatste veiligheidseisen die gesteld worden door de Gemeente Bergen op Zoom, de Brandweer en de GGD. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de Chiproses Kids Beach Club aan de Vogelaar 3 en de Chiproses Kids Surf Club aan de Vogelaar 1-2 te Bergen op Zoom.


Mijn kind(eren) gaan al naar een ander kinderdagverblijf en daar willen we ook graag blijven.Is het dan toch mogelijk om onze kinderen ook bij jullie in te schrijven?

Dat is zeker mogelijk.U kunt uw kind(eren)ook bij Chiproses inschrijven en gebruik maken van de opvang in onze Chiproses kinderdagverblijven in combinatie met de opvang die u reeds heeft. U heeft dan ook recht op toeslag.


Wij hebben alleen opvang nodig tijdens de vakantie's of als opa & oma geen opvang kunnen verzorgen, kan dat?

Ja natuurlijk. U kunt dan bijvoorbeeld , in overleg, als de opvang minimaal 35 uur per maand is, een flexibele plaatsingsovereenkomst afsluiten Zie (Actie)Tarieven.

Wat gebeurt er als mijn kind niet komt op de afgesproken dag of nacht of dagdeel?Of als we op vakantie gaan ?

U kunt gebruik maken van onze ruilservices*: Zie (Actie)Tarieven.


Waar vind ik de registratienummers en de GGD rapportages:

Zie ook op deze pagina (vraag 3 mbt aanvragen Kinderopvangtoeslag)

de adresgegevens van alle locatie's en daarbij de juiste registratienummers.

*Registratienummers landelijk register (LRKP):

*Chiproses Kinderopvanghotel: KDV (eventueel met Pre pre school(peuterspeelzaal) 170483745.

*Chiproses Kids Beach Club: KDV 212427908 (met Pre pre school ,peuterspeelzaal)

*Chiproses Kids Surf Club : KDV 309221237 (met Pre school-peuterspeelzaal) & VSO/BSO 668606502

Ontvangen wij een nieuwsbrief?

Onze klanten ontvangen twee-wekelijks de Weekendflits

Een uitgebreide nieuwsbrief waarin wij onze klanten informeren over de activiteiten, datum Ouderborrel, beschikbaarheid in de weekeinden, column directie en nog veel meer leuks van de teams en verzoeken aan u ,ouders, opa's en oma's om mee te kunnen doen/denken.

Kwaliteit in kinderopvang maken wij graag samen met u.